Jalostajan Tumma Italianpata on maukas, kätevä ja ravitseva arkisuosikki, jolla täytät vatsasi nopeasti. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti Lue lisää
Jalostajan Tumma Italianpata on maukas, kätevä ja ravitseva arkisuosikki, jolla täytät vatsasi nopeasti. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti ja nopeasti maukasta kotiruokaa, sillä näppärät pussit sisältävät kaikki ateriaan tarvittavat kuivat ainesosat. Helppoa erityisesti aloittelevalle tai kiireiselle kokille!
Ainesosaluettelo
Pasta 60 % (tumma VEHNÄjauho, tumma DURUMVEHNÄjauho, vesi), kuivatut kasvikset ja mausteet 19 % (tomaatti, sipuli, porkkana, herne, valkosipuli, paprika, oregano, basilika), muunneltu maissitärkkelys, rasvajauhe (auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi (VEHNÄ), muunneltu maissitärkkelys), sokeri, suola, hiivauutevalmiste (hiivauute, suola, aromi, ammoniumkloridi), rypsiöljy, aromit. Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa, ruista, maitoa ja sinappia. Ohjeen mukaan valmistetun padan suolapitoisuus on n. 0,7 %.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Maito , Sinappi, Kaura, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Ruskista 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 6 - 7 dl vettä ja pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.