Jalostajan Italian pata on maukas ja kätevä arjen suosikki, jolla täytät vatsasi nopeasti. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti ja nopeasti Lue lisää
Jalostajan Italian pata on maukas ja kätevä arjen suosikki, jolla täytät vatsasi nopeasti. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti ja nopeasti maukasta kotiruokaa, sillä näppärät pussit sisältävät kaikki ateriaan tarvittavat kuivat ainesosat. Helppoa erityisesti aloittelevalle tai kiireiselle kokille!
Ainesosaluettelo
Pasta (64 %, DURUMVEHNÄjauho, VEHNÄkuitu, vesi), mausteet (tomaatti, paprika, oregano, basilika, valkosipuli, sipuli), muunneltu maissitärkkelys, rasvajauhe (palmu RSPO SG), sokeri, porkkana, suola, hiivauute, herne, aromit ja uutteet (mustapippuri, tomaatti, paprika), rypsiöljy. Ohjeen mukaan valmistetun padan suolapitoisuus on n. 0,7 %. Tuote saattaa sisältää jäänteitä maidosta ja sinapista.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Maito , Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Ruskista 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 5-6 dl vettä ja pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Ruskista 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 5-6 dl vettä ja pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.