Jalostajan Havaijin pata on kotikeittiön pelastaja, joka valmistuu käden käänteessä myös kokemattomalta kotikokilta. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla Lue lisää
Jalostajan Havaijin pata on kotikeittiön pelastaja, joka valmistuu käden käänteessä myös kokemattomalta kotikokilta. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti ja nopeasti maukasta kotiruokaa, sillä näppärät pussit sisältävät kaikki ateriaan tarvittavat kuivat ainesosat. Helppoa erityisesti aloittelevalle tai kiireiselle kokille!
Ainesosaluettelo
Riisi (56 %), mausteet (curry (mm. korianteri, juustokumina, SINAPINSIEMEN, mustapippuri, cayenne), kurkuma, paprika, inkivääri, porkkana, ananas, sipuli, omena), muunneltu maissitärkkelys, sokeri, herne, hiivauute, rasvajauhe (palmu), suola, maissimaltodekstriini, aromi (paprika). Ohjeen mukaan valmistetun padan suolapitoisuus on n. 0,9 %. Tuote saattaa sisältää jäänteitä gluteenista ja maidosta.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Sinappi
Saattaa sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Ruskista 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 6-7 dl vettä, pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 17 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Ruskista n. 300g jauhelihaa kattilassa. Lisää pussin sisältö ja 8 dl vettä. Anna kiehua hiljalleen n. 20 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Ohjeen mukaan valmistetun padan suolapitoisuus n. 1,2 %.
Säilytysohje
Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.