Arriba! Jalostajan Meksikonpata on kätevä herkkuateria, jonka valmistus onnistuu kiireisimmältäkin kokilta. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat Lue lisää
Arriba! Jalostajan Meksikonpata on kätevä herkkuateria, jonka valmistus onnistuu kiireisimmältäkin kokilta. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti ja nopeasti maukasta kotiruokaa, sillä näppärät pussit sisältävät kaikki ateriaan tarvittavat kuivat ainesosat. Helppoa erityisesti aloittelevalle tai kiireiselle kokille!
Ainesosaluettelo
Riisi (63 %), mausteet (paprika, tomaatti, sipuli, chili, oregano, rosmariini, valkosipuli, juustokumina), maissimaltodekstriini, muunneltu maissitärkkelys, suola, sokeri, papu (2,6 %), aromi, hiivauute, väri (sokerikulööri), rapsiöljy. Kasviksia 11 %. Ohjeen mukaan valmistetun padan suolapitoisuus on n. 1,0 %. Tuote saattaa sisältää jäänteitä gluteenista, maidosta ja sinapista.
Allergeenit
Saattaa sisältää: Maito , Sinappi, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Ruskista 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 6-7 dl vettä, pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 17 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.