Kanarisotto on täyteläinen risottoruoka, joka sisältää riisiä, herneitä ja omenaa Kokeile broilerin sijaan tuoretta parsaa ja voimakkaan makuista juustoa. Vinkki! Käytä täytteenä paprikoissa ja burritoissa.
Ainesosaluettelo
Pitkäjyväinen esikeitetty riisi, palmuöljy, maltodekstriini, Lue lisää
Kanarisotto on täyteläinen risottoruoka, joka sisältää riisiä, herneitä ja omenaa Kokeile broilerin sijaan tuoretta parsaa ja voimakkaan makuista juustoa. Vinkki! Käytä täytteenä paprikoissa ja burritoissa.
Ainesosaluettelo
Pitkäjyväinen esikeitetty riisi, palmuöljy, maltodekstriini, vihreät herneet 4,1 %, , LAKTOOSI, omena 2,2%, suola, maissitärkkelys, aromit, MAITOPROTEIINI, MAITORASVA, KURKUMA. Riisi 63%kasvikset 4,1% ja mausteita 0,1 %. Saattaa sisältää pieniä määriä: VEHNÄ, SOIJA, SELLERI, KANANMUNA, LUPIINI, SINAPPI, KALA, ÄYRIÄISET, NILVIÄSET
Allergeenit
Sisältää: Maito , Herne, Maissi
Käyttö-/valmistusohje
Ruskista n. 350 g broilerinlihaa suikaleina tai kuutioina pannulla. Laita ruskistetut lihat kattilaan ja lisää 5 dl vettä, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pussin sisältö. Anna kiehua hiljalleen n. 12 min silloin tällöin sekoittaen. Anna risoton vetäytyä 10 min ennen tarjoilua.
Ruskista n. 350 g broilerinlihaa suikaleina tai kuutioina pannulla. Laita ruskistetut lihat kattilaan ja lisää 5 dl vettä, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pussin sisältö. Anna kiehua hiljalleen n. 12 min silloin tällöin sekoittaen. Anna risoton vetäytyä 10 min ennen tarjoilua.
Säilytysohje
kuivassa, huoneenlämmössä.