Bolognese pata on maukas, tomaattinen pataruoka, joka sisältää runsaasti pastaa ja kasviksia. Kasvisversion saat korvaamalla jauhelihan soijarouheella tai esim. Härkiksellä. Vinkki! Viimeistele pata yrttituorejuustolla. Halutessasi voit lisätä joukkoon myös herne-maissi-porkkanasekoitusta.
Ainesosaluettelo
Pasta (DURUMVEHNÄjauho) (GLUTEENIA), tomaatti 27 %, sokeri, suola, paahdettu sipulijauhe, 2,2 %, porkkana, aromit, valkosipuli 0,4 %, auringonkukkaöljy, persilja, punajuuri, salvia, chilijauhe (mausteet, suola, oregano, valkosipuli, dekstroosi, mausteuutteet), Pastaa 58 %, kasvikset 31 %, mausteet 1,0 %. Saattaa sisältää pieniä määriä: SOIJA, MAITO, SELLERI, KANANMUNA, LUPIINI, SINAPPI, KALA, ÄYRIÄISET, NILVIÄISET.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Porkkana, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Äyriäiset, Muna, Kala, Soijapavut, Maito , Selleri, Sinappi, Lupiini, Nilviäiset
Käyttö-/valmistusohje
Ruskista 400 g jauhelihaa kevyesti padassa. Lisää 7 dl vettä. Kun vesi kiehuu, lisää pussin sisältö koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 8 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä noin 10 min ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Säilyteään kuivassa ja viileässä.