OSCAR® Premium Fermentoitu valkosipuli maistuu puhtaan intensiiviseltä. Maussa tuntuu syvä umami, ja se on täyteläinen. Fermentoiminen on perinteinen aasialainen valkosipulin säilöntämenetelmä, jossa ne kuivataan hallitussa lämpötilassa. Fermentoitaessa voimakkaan raikas maku muuttuu makeaksi valkosipulinmauksi, jossa umami tuntuu vahvasti.Lue lisää
OSCAR® Premium Fermentoitu valkosipuli maistuu puhtaan intensiiviseltä. Maussa tuntuu syvä umami, ja se on täyteläinen. Fermentoiminen on perinteinen aasialainen valkosipulin säilöntämenetelmä, jossa ne kuivataan hallitussa lämpötilassa. Fermentoitaessa voimakkaan raikas maku muuttuu makeaksi valkosipulinmauksi, jossa umami tuntuu vahvasti. Fermentoitua valkosipulia on käytetty Aasiassa jo vuosisatoja, mutta Euroopan keittiöissä se on löydetty vasta äskettäin. Tuotetta käytetään erilaisten makuprofiilien korostamiseen luonnollisesti. Käyttöesimerkit: o Kastikkeiden ja haudutettavien ruokien maustaminen o Sellaisenaan nopeaan maustamiseen heti paistamisen jälkeen o Umami maun vahvistamiseksi eri ruokalajeihin
Ainesosaluettelo
Vesi, fermentoitu valkosipulitahna 35 % (vesi, fermentoitu valkosipuli 12 %, suola, viinietikka), sokeri, suola, aromi, sitruskuidut, fermentoitu sokeri, valkosipuli 2,5 %, happamuudensäätöaine (askorbiinihappo).
Käyttö-/valmistusohje
Voidaan käyttää sekä kylmänä että kuumana. Lisää 10-40 grammaa litraan käyttötarkoituksen mukaan.
Lisää 10-40 grammaa litraan käyttötarkoituksen mukaan.
Säilytysohje
Säilytä kuivassa paikassa korkeintaan huoneenlämpötilassa. Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa ja käytä 6 viikon kuluessa.