Intia tuoremakupohjassa yhdistyvät perinteiset Intialaisen ruokakulttuurin pehmeät maut. Sopii käytettäväksi maunantajana lähes kaikkeen Intialaiseen ruoanvalmistukseen. Tuoremakupohjassa käytettävien mausteiden fermentointi pyöristää ja kokoaa aromit. Tuoremakupohja on helposti jalostettavissa monenlaisiin intialaisiin ruokiin, kuten butter chickeniin, kanakormaan tai tandooriruokiin.Lue lisää
Intia tuoremakupohjassa yhdistyvät perinteiset Intialaisen ruokakulttuurin pehmeät maut. Sopii käytettäväksi maunantajana lähes kaikkeen Intialaiseen ruoanvalmistukseen. Tuoremakupohjassa käytettävien mausteiden fermentointi pyöristää ja kokoaa aromit. Tuoremakupohja on helposti jalostettavissa monenlaisiin intialaisiin ruokiin, kuten butter chickeniin, kanakormaan tai tandooriruokiin. Tuote sekoittuu tasaisesti ja sopii erinomaisesti niin kylmiin, kuumiin kuin kylmävalmistustekniikalla valmistettuihin ruokiin.
Ainesosaluettelo
tomaattimurska, vesi, tomaattipyree, fermentoitu chili-paprikapyree (paprika, chili, vesi, merisuola, etikka), sipuli, sitruunapyree, mausteet (chili, sipuli, valkosipuli, juustokumina, korianteri, mustapippuri, neilikka, inkivääri, kardemumma, kumina, tilli, kurkuma, savupaprika), valkosipuli, suola, sokeri, etikka, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, sitruskuitu, sakeuttamisaine ksantaanikumi, paprikauute, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti)
Käyttö-/valmistusohje
Annostus 4-8 %
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C