Auran Vegaani Kurkkumajoneesi on grillaajan laktoositon ja gluteeniton luottoystävä, joka maistuu täydellisesti esimerkiksi hamppareiden, ranskalaisten ja muiden grilliherkkujen kera. Auran majoneesit valmistetaan perinteitä kunnioittaen Suomen Turussa, ja ne ovat saavuttaneet kestosuosikin paikan suomalaisessa ruokapöydässä.Lue lisää
Auran Vegaani Kurkkumajoneesi on grillaajan laktoositon ja gluteeniton luottoystävä, joka maistuu täydellisesti esimerkiksi hamppareiden, ranskalaisten ja muiden grilliherkkujen kera. Auran majoneesit valmistetaan perinteitä kunnioittaen Suomen Turussa, ja ne ovat saavuttaneet kestosuosikin paikan suomalaisessa ruokapöydässä. Monipuolinen tuoteperhe on perinteitä arvostavan kotikokin luottoystävä, joka elää tämän päivän hengessä tarjoillen makuelämyksiä myös maailmalta omalla herkullisella twistillään.
Ainesosaluettelo
Kasviöljy (rypsi/rapsi), vesi, sinappikurkkusalaatti (10,5 %, mm. kurkku 50 %, sipuli, paprika, aromit, väri (betakaroteeni)), Auran Sinappi (mm. SINAPINSIEMEN, mausteuute (kurkuma)), sokeri, etikka, muunneltu peruna- ja maissitärkkelys, suola, happamuudensäätöaineet (maitohappo, kalsiumlaktaatti, sitruunahappo, natriumkarbonaatti), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaineet (E202, E211).
Allergeenit
Sisältää: Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Ravistettava.
Säilytysohje
Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa.