Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Tomaattisose**, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, Lue lisää
Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Tomaattisose**, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, suola, auringonkukkaöljy, riisijauho, sokeri, sipuli, glukoosisiirappi, valkosipuli,sakeuttamisaine (guarkumi), hiivauute, mausteet ja yrtit, porkkana.**Kestävillä viljelysmenetelmillä kasvatetuista tomaateista.
Allergeenit
Sisältää: Porkkana
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus, 1 GN-vuoka. 1. Ruskista 1kg jauhelihaa padassa. 2. Lisää kastikeainekset (360 g), 2 litraa vettä ja 2 litraa laktoositonta maitoa. Sekoita tasaiseksi. Anna kastikkeen kiehua 3 min. HUOM! Kastike on löysää. 3. Kaada kastike ja neljä kerrosta lasagnelevyjä kerroksittain vuokaan (alin ja ylin kerros kastiketta). Ripottele vuoan pinnalle juustoraastetta ja kypsennä 175 °C 30-35 min.
Säilytysohje
Kuivassa huoneenlämmössä.