Soocin liemet tehdään alusta alkaen perinteisesti. Luut ja juurekset paahdetaan uunissa, jonka jälkeen niitä keitellään pitkään ja hartaasti isoissa kattiloissa. Soocin liemet ja kastikepohjat on valmistettu tuoreista lähiseudun raaka-aineista.
Ainesosaluettelo
Lihaliemi (naudan luut Lue lisää
Soocin liemet tehdään alusta alkaen perinteisesti. Luut ja juurekset paahdetaan uunissa, jonka jälkeen niitä keitellään pitkään ja hartaasti isoissa kattiloissa. Soocin liemet ja kastikepohjat on valmistettu tuoreista lähiseudun raaka-aineista.
Ainesosaluettelo
Lihaliemi (naudan luut (Suomi), vesi, sipuli, herkkusieni, porkkana, palsternakka, purjosipuli, suola, lipstikka, persilja, mustapippuri, timjami, laakerinlehti), muunnettu tärkkelys, punaviinitiiviste (sis. SULFIITTEJA), karamellisoitu sokerijauhe (karamellisoitu sokerisiirappi, maltodekstriini), aromi.
Allergeenit
Sisältää: Rikkidioksidi ja sulfiitit
Säilytysohje
Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 3-4 päivää +4°C:ssa.