Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
KERMAJAUHE 30%, VEHNÄJAUHO, tärkkelys, aromit, palmurasva, Lue lisää
Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
KERMAJAUHE 30%, VEHNÄJAUHO, tärkkelys, aromit, palmurasva, maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, jodioitu suola, sokeri, tomaattisosejauhe, glukoosisiirappi, karamellisiirappi, maissijauhe, herkkusieniuute, paahdettu sipulijauhe, valkosipulijauhe, MAITOPROTEIINIT, laakerinlehtijauhe. Saattaa sisältää RUISTA, OHRAA, KAURAA, KANANMUNAA, SOIJAA, SELLERIÄ ja SINAPPIA.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Ruis, Ohra, Kaura, Muna, Soijapavut, Selleri, Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus: 1. Kiehauta vesi ja lisää kuivat raaka-aineet. 2. Anna kastikkeen kiehua 2 minuuttia samalla sekoittaen.
Annostelu: Jauhetta 100 g 1 kg Vettä 1 L 8,5 L Valmista kastiketta 1 L 9 L
Säilytysohje
Kuivassa huoneenlämmössä.