Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, suola, palmurasva, sipulijauhe, Lue lisää
Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, suola, palmurasva, sipulijauhe, hiivauute, auringonkukkaöljy, sokeri, KANANMUNANKELTUAISJAUHE 1,4%, sakeuttamisaine (guarkumi), LAKTOOSI, yrtit (rakuuna 0,6%, kirveli, persilja), sitruunamehujauhe, MAITOPROTEIINIT, aromit, happamuudensäätöaine (E262ii, E327), mausteet, happo (sitruunahappo, maitohappo).
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Laktoosi
Käyttö-/valmistusohje
Tillagning: 1. Rör ut torrvaran i kallt vatten. 2. Koka upp under omrörning och låt såsen sjuda i 2 minuter. 3. Tillsätt smör (alternativt margarin) och rör om under sjudning tills smöret smält.
Annostelu: Jauhetta 150 g 1,0 kg Vettä 800 ml 5,5 L Voi 200 g 1350 g Valmista kastiketta 1,1 L 7 L
Säilytysohje
Kuivassa huoneenlämmössä.