Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, suola, palmurasva, sipulijauhe, Lue lisää
Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, suola, palmurasva, sipulijauhe, hiivauute, auringonkukkaöljy, sokeri, sakeuttamisaine (guarkumi), KANANMUNANKELTUAISJAUHE 1,5%, LAKTOOSI, yrtit (rakuuna 0,7%, kirveli, persilja), MAITOPROTEIINIT, aromit, sitruunamehujauhe, happamuudensäätöaine (E262ii, E327), mausteet (kurkuma, jauhettu juuripersilja), happo (sitruunahappo, maitohappo).
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Laktoosi
Käyttö-/valmistusohje
Annostelu: jauhetta 3,75kg, vettä 20l, margariinia/voita 5kg. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen. Kiehauta kastike sekoittaen ja anna sen kiehua hiljalleen 2 minuuttia. Lisää margariini ja sekoita kunnes margariini on sulanut.