Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Sokeri, maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, riisijauho, suola, keltasipuli 7,0%, väri (E 150c), punasipuli 4,6%, aromi, palmurasva, hiivauute, mausteet (mm.Lue lisää
Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosaluettelo
Sokeri, maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, riisijauho, suola, keltasipuli 7,0%, väri (E 150c), punasipuli 4,6%, aromi, palmurasva, hiivauute, mausteet (mm. SINAPINSIEMEN, valkosipuli, paprika, valkopippuri, cayennepippuri, neilikka), auringonkukkaöljy, appelsiininkuori, happo (sitruunahappo), laakerinlehti.
Allergeenit
Sisältää: Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Kiehauta vesi ja lisää kuivat raaka-aineet. Anna kastikkeen kiehua 2 minuuttia samalla sekoittaen.
Säilytysohje
Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä.