Maustamaton ja neutraali moussepohja, ilman sivumakuja. Lisää vain maito, ja saat kuohkean moussepohjan makeaan ja suolaiseen ruoanlaittoon! Laktoosittomaan maitoon valmistettuna, lopputuote on laktoositon. Kehitetty ja valmistettu Naantalissa: Conditen omassa tehtaassa.
Ainesosaluettelo
Kasvirasvavalmiste Lue lisää
Maustamaton ja neutraali moussepohja, ilman sivumakuja. Lisää vain maito, ja saat kuohkean moussepohjan makeaan ja suolaiseen ruoanlaittoon! Laktoosittomaan maitoon valmistettuna, lopputuote on laktoositon. Kehitetty ja valmistettu Naantalissa: Conditen omassa tehtaassa.
Ainesosaluettelo
Kasvirasvavalmiste 54% (eu) (glukoosisiirappi, kovetettu kasviöljy [palmuydin], emulgointiaineet (E471, E472a, E472e), MAITOproteiini), glukoosi, maltodekstriini, muunnettu maissitärkkelys (E1442), liivate (nauta), kasvirasvalmiste (auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi), suola (0,5%), happamuudensäätöaine (sitruunahappo E330).
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Valmista mousse ohjeen mukaan. Mikäli haluat rakenteeltaan paksumman moussen, vähennä maitoa. Sekoita ainekset kylmään laktoosittomaan kevyt- tai täysmaitojuomaan. Vaahdota voimakkaasti 6-10 minuuttia, tai kunnes seos on ilmavaa ja jämäkkää. Mausta moussepohja haluamallasi tavalla. Annostele ja jäähdytä mousse ennen tarjoilua vähintään tunti, mielellään yön yli. Makea mousse: Mausta moussepohja esimerkiksi soseilla, hilloilla, suklaalla, hedelmillä tai muilla makeilla aineksilla. Lisää täyteläisyyttä tuotteeseen saat lisäämällä esimerkiksi tuorejuustoa tai rahkaa. Suolainen mousse: Mausta moussepohja esimerkiksi lihalla, kasviksilla, kalalla tai muilla suolaisilla mausteilla. Lisää täyteläisyyttä tuotteeseen saat lisäämällä esimerkiksi tuorejuustoa, ranskankermaa tai smetanaa.
50 g jauhe + 2,5 dl kevytmaitojuoma laktoositon -> 1 litra moussea 500 g + 2,5 l kevytmaitojuoma laktoositon -> n. 7 l moussea
Säilytysohje
Kuivassa, viileässä