Dr. Oetker Tummasuklaamousse tarjoaa keittiöammattilaisille helpon ja luotettavan ratkaisun intensiivisten suklaajälkiruokien valmistukseen. Täyteläinen tummasuklaan maku, kermaisen sileä rakenne ja mukana olevat suklaahiput takaavat ylellisen suklaanautinnon. Lisää jauheeseen vain kylmä neste, vatkaa ja jäähdytä - valmis tarjoiltavaksi sellaisenaan, kerrosannoksissa tai leivonnassa.Lue lisää
Dr. Oetker Tummasuklaamousse tarjoaa keittiöammattilaisille helpon ja luotettavan ratkaisun intensiivisten suklaajälkiruokien valmistukseen. Täyteläinen tummasuklaan maku, kermaisen sileä rakenne ja mukana olevat suklaahiput takaavat ylellisen suklaanautinnon. Lisää jauheeseen vain kylmä neste, vatkaa ja jäähdytä - valmis tarjoiltavaksi sellaisenaan, kerrosannoksissa tai leivonnassa.
Ainesosaluettelo
Sokeri, 24 % vähärasvainen kaakaojauhe, maltodekstriini, glukoosisiirappi, nautaliivate, karamellisokerisiirappi, 3,5 % tummasuklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (E 322)), muunneltu perunatärkkelys, palmuöljy, emulgointiaine (E 472b), palmunydinöljy, MAITOPROTEIINI, kuivattu kahvijauhe, sakeuttamisaine (karrageeni), suola. Saattaa sisältää jäämiä: (KANANMUNA, LAKTOOSI, GLUTEENIA SISÄLTÄVÄT VILJAT, HASSELPÄHKINÄ, SAKSANPÄHKINÄ, MANTELI, PISTAASIPÄHKINÄ).
Allergeenit
Sisältää: Maito
Saattaa sisältää: Muna, Laktoosi, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Hasselpähkinä, Saksanpähkinä, Mantelit, Pistaasipähkinä, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus 1. Kaada tarvittava määrä kylmää maitoa korkeaan astiaan. 2. Sekoita joukkoon sopiva määrä jälkiruokajauhetta. 3. Vatkaa seosta sähkövatkaimella tai tehosekoittimella noin 5 minuuttia korkealla nopeudella, kunnes mousse saavuttaa kermaisen koostumuksen. 4. Jaa annoksiin ja jäähdytä vähintään 1 tunti. Huomio: Kun valmistat suurempia määriä, 5 minuutin vatkausaikaa korkealla nopeudella on noudatettava tarkasti optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. 900 g jälkiruokajauhetta 2 litraan maitoa = noin 48 annosta à noin 60 g.
Säilytysohje
Säilytys kuivassa valolta suojattuna.