Dr. Oetker Moussepohja on keittiöammattilaisten monikäyttöinen apuri, joka taipuu sekä makeisiin jälkiruokiin että suolaisiin ruokiin. Neutraalin makunsa ansiosta sitä voi maustaa ja tuunata tarpeen mukaan. Lisää jauheeseen vain kylmä neste, vatkaa ja jäähdytä - tuloksena on ilmava ja kermainen mousse.Lue lisää
Dr. Oetker Moussepohja on keittiöammattilaisten monikäyttöinen apuri, joka taipuu sekä makeisiin jälkiruokiin että suolaisiin ruokiin. Neutraalin makunsa ansiosta sitä voi maustaa ja tuunata tarpeen mukaan. Lisää jauheeseen vain kylmä neste, vatkaa ja jäähdytä - tuloksena on ilmava ja kermainen mousse.
Ainesosaluettelo
Glukoosisiirappi, palmuöljy, nautaliivate, maltodekstriini, muunnettu perunatärkkelys, emulgointiaineet (E 472a, E 471), MAITOPROTEIINIT, sakeuttamisaine (karrageeni), suola, porkkanamehutiiviste, kurkumauute, aromi. Saattaa sisältää: (LAKTOOSI, KANANMUNA, GLUTEENIA SISÄLTÄVÄT VILJAT, PÄHKINÄT).
Allergeenit
Sisältää: Maito
Saattaa sisältää: Muna, Laktoosi, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus 1. Kaada tarvittava määrä kylmää maitoa (noin 8 °C) korkeaan astiaan. 2. Sekoita joukkoon sopiva määrä jälkiruokajauhetta. 3. Vatkaa seosta tehosekoittimella noin 5 minuuttia korkealla nopeudella. 4. Lisää sitten halutessasi makeita tai suolaisia makuja, esim. likööriä, hedelmäsosetta, suklaakastiketta tai vihannes-, kala- tai lihasoseita tai -tahnoja jne. 5. Kaada mousse kulhoihin tai muotteihin ja siirrä jääkaappiin vähintään tunniksi. Huomaa: Kun valmistat suurempia määriä, 5 minuutin vatkausaikaa korkealla nopeudella tulee noudattaa tarkasti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 900 g jälkiruokajauhetta 6 litraan maitoa = noin 115 annosta à noin 60 g.
Säilytysohje
Säilytys kuivassa valolta suojattuna.