Suomen Sillikonttorin sinappisilakka valmistetaan Selkämereltä vastuullisesti kalastetusta, MSC-sertifioidusta silakasta. Silakat fileoidaan ja marinoidaan tynnyriin Uudenkaupungin kalasatamassa. Marinadissa kypsyneet fileet pakataan käsin lasipurkkeihin tehtaallamme Rymättylän perinteisessä kalasatamassa.Lue lisää
Suomen Sillikonttorin sinappisilakka valmistetaan Selkämereltä vastuullisesti kalastetusta, MSC-sertifioidusta silakasta. Silakat fileoidaan ja marinoidaan tynnyriin Uudenkaupungin kalasatamassa. Marinadissa kypsyneet fileet pakataan käsin lasipurkkeihin tehtaallamme Rymättylän perinteisessä kalasatamassa. Tuotteelle on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu.
Ainesosaluettelo
Suomalainen SILAKKA (Clupea harengus membras, pyydetty troolilla Selkämereltä) 45%, sokeri, rapsiöljy, SINAPPI (12 %) (vesi, SINAPINSIEMEN, etikka, sokeri, suola, säilöntäaine E202), vesi, tilli, SINAPINSIEMEN, säilöntäaine (E211), sakeuttamisaine (E415), väri (E160a).
Allergeenit
Sisältää: Kala, Sinappi
Säilytysohje
Säilytys: alle + 6 °C