Sunnuntai Piparitaikinasta leivot helposti herkulliset piparit. Sopii myös piparkakkutalojen valmistamiseen. Piparkakut ovat herkkullisia sellaisinaan mutta voit myös kokeilla kastaa niitä sulatettuun minttusuklaaseen saadaksesi uuden makuelämyksen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, sokeri, margariini (16%) [kasvirasva (palmu), vesi, rypsiöljy, suola, aromi], siirappi, vesi, KANANMUNA, nostatusaine (E500), mausteet (kaneli, neilikka), suola.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: Huoneenlämmössä n. 1 tunti. Mikroaaltouunissa sulatusteholla 5-6 min laitteesta riippuen.
Säilytysohje
Säilytettävä alle -18 C. Säilyy jääkaapin pakasteosassa 7 vrk, jääkaapissa 2 vrk ja huoneenlämmössä n. 3 tuntia. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.