Maatiaspossun maustettu ulkofilee on valmiiksi maustettu ja hieman rasvaisempi pala ulkofilettä. Helppo valmistaa, ja rasvan ansiosta liha pysyy mehevänä uunissa. Kotimasta GMO-vapaata maatiaspossun lihaa perhetiloilta. Pakkauspaino vaihtelee noin 700-1400 g välillä.
Ainesosaluettelo
Suomalainen Lue lisää
Maatiaspossun maustettu ulkofilee on valmiiksi maustettu ja hieman rasvaisempi pala ulkofilettä. Helppo valmistaa, ja rasvan ansiosta liha pysyy mehevänä uunissa. Kotimasta GMO-vapaata maatiaspossun lihaa perhetiloilta. Pakkauspaino vaihtelee noin 700-1400 g välillä.
Ainesosaluettelo
Suomalainen porsaan ulkofilee, vesi, suola, mausteet (valkosipuli, sipuli, paprika, palsternakka, mustapippuri, persilja), sokeri, hapettumisenestoaine (E331), glukoosi.
Käyttö-/valmistusohje
Kypsennettävä ennen käyttöä.
Ota liha huoneenlämpöön n. tuntia ennen paistoa. Työnnä paistomittari lihaan. Paista 125 °C uunissa (paistopussissa) rasvapuoli ylöspäin n. 2 h. Kun mittari näyttää 72 °C, liha on kypsää. Anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C