Grillaus antaa kebabille herkullisen maun ja kauniin pinnan. Uusi ohuempi viipale on aidon ravintolatasoisen kebabin mukainen ja toimii erinomaisesti paistettaessa. Hyvän ja maukkaan arkiruoan valmistus ei voisi olla helpompaa! Nelisen minuuttia pannulla tai 5-7 minuuttia uunissa ja sinulla on hyvänmakuinen kebab, jonka voit yhdistää omien mieltymyksiesi mukaisesti ateriaksi.Lue lisää
Grillaus antaa kebabille herkullisen maun ja kauniin pinnan. Uusi ohuempi viipale on aidon ravintolatasoisen kebabin mukainen ja toimii erinomaisesti paistettaessa. Hyvän ja maukkaan arkiruoan valmistus ei voisi olla helpompaa! Nelisen minuuttia pannulla tai 5-7 minuuttia uunissa ja sinulla on hyvänmakuinen kebab, jonka voit yhdistää omien mieltymyksiesi mukaisesti ateriaksi.
Ainesosaluettelo
Naudanliha (alkuperä Suomi), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), glukoosi, sokeri, stabilointiaine (E450), aromi, mausteuutteet (valko- ja mustapippuri, liperi, chili, paprika).
Käyttö-/valmistusohje
Valmis nautittavaksi.
Säilytysohje
Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C