Pilkoimme ja suikaloimme kaalin, porkkanan ja kevätsipulin. Lisäsimme joukkoon adzukipapuja ja herkullisen miso-majoneesin. Miso on fermentoiduista soijapavuista valmistettu japanilaisen ruokakulttuurin perusraaka-aine ja se tuo ruokaan ihanaa täyteläisyyttä.
Ainesosaluettelo
Marinoitu kaali (kaali, vesi, sokeri, etikka, jodioitu suola), misomajoneesi [rapsiöljy, SOIJApaputahna (SOIJApapu, vesi, riisi, suola, alkoholi), vesi, KANANMUNANKELTUAINEN, etikka, siirappi, sokeri, valkosipuli, SEESAMIöljy, SOIJAkastike (vesi, SOIJApapu, suola, etikka), riisiviinietikka (sokeri, etikka, riisiviinietikka, vesi, suola), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, valkopippuri, säilöntäaine (E 202), sakeuttamisaine (E 415)], porkkana, adzukipapu, kevätsipuli. Kasviksia 60 % salaatista.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Seesaminsiemenet, Soijapavut
Säilytysohje
Alle +6 °C.