Suomalaisista broilerfileistä muotoiltu, herkullisella valkosipulivoilla täytetty paneroitu, esikypsennetty tasku. Kypsennettynä rapeapintainen, maukas ja monikäyttöinen ravintolan premium-tuote.
Ainesosaluettelo
Broilerinfilee 50 % (Suomi), laktoositon mausteVOI (VOI, valkosipuli, vesi, Lue lisää
Suomalaisista broilerfileistä muotoiltu, herkullisella valkosipulivoilla täytetty paneroitu, esikypsennetty tasku. Kypsennettynä rapeapintainen, maukas ja monikäyttöinen ravintolan premium-tuote.
Ainesosaluettelo
Broilerinfilee 50 % (Suomi), laktoositon mausteVOI (VOI, valkosipuli, vesi, suola, persilja), korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva, suola), vesi, leivitysjauhot (VEHNÄjauho, VEHNÄtärkkelys, suola, muunnettu tärkkelys, hiiva), KANANMUNA, kasviöljy (rypsi, rapsi), glukoosi, jodioitu suola. Täytteen määrä 13 %. Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Suositus. GN 1/1 65 mm -vuoassa 3 rivissä n. 21 kpl limittäin. Temperoituna kylmiössä tavoitelämpötilaan 0 °C. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C, höyryläppä auki, n. 20 min. Vaihtoehtoisesti kypsennys jäisenä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C, höyryläppä auki, n. 25 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.