Ainesosaluettelo
MSC KATKARAPU (Pandalus borealis)(60 %) paneeraus 40 %: VEHNÄjauho, durum VEHNÄjauho, rapsiöljy, vesi, perunatärkkelys, suola, hiiva, dekstroosi (VEHNÄ ja Maissi), hiiva-uute, kumina, paprika, savustettu Chili, mausteet, herkkusieni-uute. Esipaistettu rapsiöljyssä.Lue lisää
Ainesosaluettelo
MSC KATKARAPU (Pandalus borealis)(60 %) paneeraus 40 %: VEHNÄjauho, durum VEHNÄjauho, rapsiöljy, vesi, perunatärkkelys, suola, hiiva, dekstroosi (VEHNÄ ja Maissi), hiiva-uute, kumina, paprika, savustettu Chili, mausteet, herkkusieni-uute. Esipaistettu rapsiöljyssä.
Allergeenit
Sisältää: Äyriäiset, Katkarapu (Shrimp), Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: - jääkaapissa 5-8 tuntia , huoneenlämmössä 2-3 tuntia - pikasulatus: huuhdellaan juoksevan kylmän veden alla 15-30 minuuttia.
Valmistus jäisenä: uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
Säilytysohje
Säilytys : - 18 C tai kylmemmässä. Säilyy pakasteena parasta-ennen päivämäärään asti