Ainesosaluettelo
MSC Japanin HIETAKAMPELAfilee (60%) KALA (limanda aspera)( FAO 67 Koillis Tyynimeri). Pyydystetty Troolilla. (A). MSC RUOSTEKAMPELAfilee (60%) KALA (limanda ferruginea) (FAO 21 Luoteis-Atlantti). Pyydystetty Troolilla. (B). Paneeraus (40%): VEHNÄJAUHO, rapsiöljy, vesi, DURUMVEHNÄ, perunatärkkelys, suola, hiiva, dekstroosi, sieniuute, valkopippuri.Lue lisää
Ainesosaluettelo
MSC Japanin HIETAKAMPELAfilee (60%) KALA (limanda aspera)( FAO 67 Koillis Tyynimeri). Pyydystetty Troolilla. (A). MSC RUOSTEKAMPELAfilee (60%) KALA (limanda ferruginea) (FAO 21 Luoteis-Atlantti). Pyydystetty Troolilla. (B). Paneeraus (40%): VEHNÄJAUHO, rapsiöljy, vesi, DURUMVEHNÄ, perunatärkkelys, suola, hiiva, dekstroosi, sieniuute, valkopippuri. Paistettu rapsi-öljyssä. Voi esiintyä yksittäisiä ruotoja.
Allergeenit
Sisältää: Kala, Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Kampela
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus jäisenä : esilämmitetyssä uunissa 220 asteessa noin 14 minuuttia.
Säilytysohje
Säilytys : - 18 C tai kylmemmässä. Säilyy pakasteena parasta-ennen päivämäärään asti. Sulatettuna 5 C max. 5 pv.