Käsintehty, esipaistettu ja pakastettu leipäpala. Hapanjuureen leivottu italialainen artesaanileipä, joka on paiston jälkeen päältä rapea ja sisältä kuohkea. Leivän rakenteen salaisuus piilee vehnäjauhoissa ja leivonta-menetelmässä. Valmiiksi halkaistu ja leikattu 9 x 18 cm paloihin. Palakoko soveltuu loistavasti vitriiniin ja take away-annoksiin.Lue lisää
Käsintehty, esipaistettu ja pakastettu leipäpala. Hapanjuureen leivottu italialainen artesaanileipä, joka on paiston jälkeen päältä rapea ja sisältä kuohkea. Leivän rakenteen salaisuus piilee vehnäjauhoissa ja leivonta-menetelmässä. Valmiiksi halkaistu ja leikattu 9 x 18 cm paloihin. Palakoko soveltuu loistavasti vitriiniin ja take away-annoksiin. Pakattu 6 kappaleen pusseihin, myyntierässä yhteensä 6 pussia eli 36 leipäpalaa.
Ainesosaluettelo
O-VEHNÄjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe O-VEHNÄjauhosta, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, jauhonparanne (E300). Voimakassuolainen. Saattaa sisältää jäämiä SEESAMINSIEMENISTÄ, SOIJAPAVUSTA, MAIDOSTA ja KANANMUNISTA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Seesaminsiemenet, Soijapavut, Maito , Laktoosi, Muna
Käyttö-/valmistusohje
Suosittelemme paistamaan leipää 250-270°C:ssa n. 3-5 minuuttia suoraan pakkaselta tai sulatettuna ja täytä haluamasi täyteellä. Voidaan joko tarjoilla heti lämmityksen jälkeen tai säilyttää jääkaapissa, minkä jälkeen voileipä on suositeltavaa lämmittää uudelleen ennen tarjoilua.
Ota leipä suoraan pakasteesta ja paista esilämmitetyssä uunissa 250-270 °C:ssa 3-5 minuuttia. Täytä haluamallasi tavalla. Ajat ja lämpötilat voivat vaihdella uunin mukaan.
Säilytysohje
Pakasteessa- 18°C tai alle. Sulatuksen jälkeen tuote pitää käyttää 72 tunnin kuluessa ja säilytettävä jääkaapissa enintään +5°C. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.