Herkullinen suklaapiiras, jossa murotaikinapohjan päällä suklaakreemitäytettä ja suklaalastuja. Piirakan halkaisija on 28 cm ja se on valmiiksi paloiteltu 12 palaan, jolloin voit hävikin minimoimiseksi ottaa vaikka palan kerrallaan sulamaan.
Ainesosaluettelo
KERMA, sokeri, VEHNÄJAUHO, Lue lisää
Herkullinen suklaapiiras, jossa murotaikinapohjan päällä suklaakreemitäytettä ja suklaalastuja. Piirakan halkaisija on 28 cm ja se on valmiiksi paloiteltu 12 palaan, jolloin voit hävikin minimoimiseksi ottaa vaikka palan kerrallaan sulamaan.
Ainesosaluettelo
KERMA, sokeri, VEHNÄJAUHO, vesi, suklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (E322)) (13 %), palmurasva, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, VOIÖLJY, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine lesitiinit (SOIJA)) (4 %), kokonainen KANANMUNA, glukoosi-fruktoosisiirappi, rapsiöljy, makea herajauhe (MAITO), muunnettu tärkkelys, rasvaton MAITOJAUHE, sakeuttamisaine (E401), nostatusaineet (E450, E500), glukoosisiirappi, ruokasuola, hyytelöimisaine (E440), MAITOPROTEIINI, LAKTOOSI, happo (E330), happamuudensäätöaineet (E331, E332, E300), dekstroosi. Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ ja MAAPÄHKINÄÄ!
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna, Soijapavut, Maito , Laktoosi
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä, Parapähkinä, Pekaanipähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä noin 1,5 tuntia.
Poista jäinen kakku pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7 °C) noin 4 tuntia tai huoneenlämmössä (21-22 °C) noin 1,5 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7 °C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.