Gluteeniton puolukkajuustokakku on juuri sopivan kirpsakka ja täyteläinen samaan aikaan. Puolukkakiille viimeistelee kakun. Leikattu valmiiksi 24 palaan, palakoko 94g/pala. Kypsä pakaste, sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. 4 tuntia.
Ainesosaluettelo
Pohja: vapaan kanan KANANMUNA, sokeri, rypsiöljy, tärkkelys (peruna, riisi), muunnettu tärkkelys (peruna), kookosöljy, nostatusaineet (E450, E500), glukoosisiirappi, suklaa [sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine (E322 (auringonkukkalesitiini)), luontainen vanilja-aromi], kaakaojauhe, emulgointiaineet (E481, E472e, E475, E471), suola, luontainen bourbon vanilja-aromi, sakeuttamisaine (E415). Täyte: vesi, kovetettu kasvirasva ja -öljy (kookosrasva, auringonkukkaöljy), sokeri, pastöroitu KIRNUMAITO, KERMA, puolukkasose, stabilointiaineet (E420, E463), MAITOPROTEIINI, laktaasientsyymi, hapate, emulgointiaineet (E472e, E322 (auringonkukkalesitiini)), happamuudensäätöaine (E330), suola, perunatärkkelys (E1442), dekstroosi, gelatiini, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, säilöntäaine (E202), aromit, väri (E160a). Päällinen: sokeri, vesi, puolukkatäysmehu, glukoosi-fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E331), väri (E120), säilöntäaine (E202). Sisältää puolukaa 4,4 %, tuorejuustoa 9,5 %. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Soijapavut, Maito
Saattaa sisältää: Pähkinät , Mantelit
Käyttö-/valmistusohje
Kypsä pakaste, sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. 4 tuntia. Säilyy kylmässä n 3 vrk.
Kypsä pakaste, sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. 4 tuntia.
Säilytysohje
Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.