Suositun mansikkalevykakun gluteeniton versio, mansikkaa 22%. Leikattu valmiiksi 24 palaan, palakoko 104g/pala. Kypsä pakaste, sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. 4 tuntia. LAKTOOSITONI, GLUTEENITON
Ainesosaluettelo
Pohja: Sokeri, KANAMUNA, rypsiöljy, tärkkelys (peruna, Lue lisää
Suositun mansikkalevykakun gluteeniton versio, mansikkaa 22%. Leikattu valmiiksi 24 palaan, palakoko 104g/pala. Kypsä pakaste, sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. 4 tuntia. LAKTOOSITONI, GLUTEENITON
Ainesosaluettelo
Pohja: Sokeri, KANAMUNA, rypsiöljy, tärkkelys (peruna, riisi), muunnettu tärkkelys, kookosöljy, nostatusaineet (E450, E500), glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E481, E472e, E475, E471), suola, luontainen vanlija-aromi, sakeuttamisaine (E415). Täyte: sokeri, vesi, kovetettu kasvisrasva ja -öljy (kookos, auringonkukka), mansikka, stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOPROTEIINI, emulgointiaine (E472e, E322 auringonkukkalesitiini), muunnettu tärkkelys (E1422), hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202), suola, aromit, värit (E160a, E120, E150c). Päällinen: mansikka, vesi, sokeri, glukoosisiirappi, dekstroosi, hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E331), säilöntäaine (E202), aromi, väri (E120), luontainen aromi. Sisältää mansikkaa 22 %. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Soijapavut, Maito
Saattaa sisältää: Pähkinät , Mantelit
Käyttö-/valmistusohje
Sulatusohje: Ota tarvitsemasi määrä kakkupaloja sulamaan tarjoiluvadille. Irrota tarvittaessa palat veitsellä. Anna kokonaisen levykakun (24 palaa) sulaa yön yli kylmiössä tai huoneenlämmössä n. 2h.
Sulatusohje: Ota tarvitsemasi määrä kakkupaloja sulamaan tarjoiluvadille. Irrota tarvittaessa palat veitsellä. Anna kokonaisen levykakun (24 palaa) sulaa yön yli kylmiössä tai huoneenlämmössä n. 2h.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa -18 C tai kylmemmässä pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.