Mansikkalevykakku on yksi suositumpi levykakuistamme. Tuotteessa on mansikkaa 18 %. Leikattu valmiiksi 24 palaan, palakoko 83g/pala. Kypsä pakaste, sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. 4 tuntia. LAKTOOSITON
Ainesosaluettelo
Pohja: vapaan kanan KANANMUNA, sokeri, VEHNÄJAUHO, perunajauho, nostatusaineet (E450, E500), vanilija-aromi, jauhonparanne (E300).Lue lisää
Mansikkalevykakku on yksi suositumpi levykakuistamme. Tuotteessa on mansikkaa 18 %. Leikattu valmiiksi 24 palaan, palakoko 83g/pala. Kypsä pakaste, sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. 4 tuntia. LAKTOOSITON
Ainesosaluettelo
Pohja: vapaan kanan KANANMUNA, sokeri, VEHNÄJAUHO, perunajauho, nostatusaineet (E450, E500), vanilija-aromi, jauhonparanne (E300). Täyte: mansikkatäyte [sokeri, vesi, mansikka, muunnettu tärkkelys (E1422), hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), aromi, säilöntäaineet (E202, E211), värit (E120, E150c)], kasvirasvavalmiste [vesi, kovetettu kasviöljy ja -rasva (kookos, auringonkukka)], sokeri, stabilointiaineet (E420, E463), MAITOPROTEIINI, emulgointiaineet (E472e, auringonkukkalesitiini), suola, aromit, väri (E160a)). Päällinen: Mansikka, kuumahyytelö [vesi, sokeri, glukoosisiirappi, dekstroosi, hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202), aromi, väri (E120)]. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia. Mansikkaa 18% (eu)
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna, Maito
Saattaa sisältää: Pähkinät , Mantelit
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus kylmiössä n. vuorokauden ajan tai 2-3 tuntia huoneenlämmössä.
Sulatus kylmiössä n. vuorokauden ajan tai huoneenlämmössä n. 2-3 tuntia.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytettävä -18 C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Käsiteltävä varoen.