Suklaakakku American style on korkea ja näyttävä kakku, jossa on 4 kerrosta suklaista kakkupohjaa, väleissä suklaamoussea. Päällä suklaakakkukuutioita ja reilusti suklaamousse-pursotusta. Valmiiksi annospaloiteltu kakku on leikattu 12 x 160 g paloiksi.
Ainesosaluettelo
Vesi, sokeri, rapsiöljy,VEHNÄJAUHO, kokonainen KANANMUNA, suklaanmakuinen kuorrutus (sokeri, rapsiöljy, vähärasvainenkaakao, palmurasva, laktoosi (MAITO), makea herajauhe (MAITO), emulgointiaine (E322)) (6%), kookosrasva,vähärasvainen kaakao (4%), glukoosi-fruktoosisiirappi, fraktioitu palmunydinrasva, dekstroosi, VEHNÄTÄRKKELYS,rasvaton MAITOJAUHE, nostatusaineet (E450, E500), liivate (nauta), KANANMUNANKELTUAISJAUHE,emulgointiaineet(E471, E475), muunnettu tärkkelys, kosteudensäilyttäjä (E420), ruokasuola, happo (E330), happamuudensäätöaine(E300). Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJA.
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut, Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Vehnä, Laktoosi
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: Jääkaapissa n. 12 h, huoneenlämmössä n. 4 h, viipaleittain n. 2 h. Säilyy sulatettuna jääkaapissa n. 2 vrk ja mehevöityy säilytyksen aikana.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.