Sitruunaraita-juustokakku on kirpeä ja raikas sitruunakastikkeella raidoitettu, täyteläinen paistettu juustokakku. Herkullinen kakku on valmiiksi leikattu 12 x 120 g paloihin. Sitruunakastike on tehty aidosta sitruunasta. Juustokakkujen juusto on aitoa tuorejuustoa.
Ainesosaluettelo
Tuorejuusto (MAITO) (26%), sokeri, vesi, MAITO, KANANMUNA, VEHNÄjauho, sitruunamehu tiivisteestä (4%), kasviöljyt (palmuöljy, kookosöljy, vaihtelevina osuuksina), rapsiöljy, muunnetut tärkkelykset, glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe (MAITO), glukoosisiirappi, laktoosi (MAITO), VEHNÄtärkkelys, perunatärkkelys, rasvaton MAITOjauhe, suola, stabilointiaine (E516), happamuudensäätöaineet (E331, E332, E300), hyytelöimisaineet (E407, E440), nostatusaineet (E450, E500), dekstroosi, luontaiset aromit, kosteudensäilyttäjä (E420), emulgointiaineet (E471, E322), happo (E330), MAITOproteiini, sakeuttamisaine (E401), safloriuute. Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA
Allergeenit
Sisältää: Maito , Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Laktoosi
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maapähkinä, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa (6-7 °C) 12-15 h, huoneenlämmössä n. 7 h.Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä 2 vrk.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.