Valmiiksi halkaistu Scrocchiarella Sandwich Rustica on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Leivän rakenteen salaisuus piilee vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään.Lue lisää
Valmiiksi halkaistu Scrocchiarella Sandwich Rustica on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Leivän rakenteen salaisuus piilee vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Esipaistetut leivät on paistettu marmorikivellä arinauunissa. Valmiiksi halkaistu Scrocchiarella Sandwich paistetaan ja täytetään paiston jälkeen joko suolaisilla tai makeilla täytteillä. Rustica-taikinassa on käytetty ekstra-neitsytoliiviöljyä, ruista, ohraa, kauraa ja mallasta sekä auringonkukan-, seesamin- ja pellavansiemeniä.
Ainesosaluettelo
0 VEHNÄjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 VEHNÄjauhosta, auringonkukansiemen, RUISjauho, SEESAMINSIEMEN, pellavansiemen, täysjyväKAURAjauho, OHRAjauho, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, OHRAmallasjauho, kuivahiiva, VEHNÄmallasjauho, askorbiinihappo (E300). Saattaa sisältää jäämiä SOIJAPAVUISTA, SINAPISTA, MAIDOSTA ja KANANMUNISTA.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Seesaminsiemenet, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Kaura, Ruis, Ohra
Saattaa sisältää: Soijapavut, Sinappi, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Suosittelemme paistamaan leipää 250-270°C:ssa n. 3-5 minuuttia suoraan pakkaselta tai sulatettuna ja täytä haluamasi täyteellä. Voidaan joko tarjoilla heti lämmityksen jälkeen tai säilyttää jääkaapissa, minkä jälkeen voileipä on suositeltavaa lämmittää uudelleen ennen tarjoilua.
Paista 250-270°C n. 3-5 min. Täytä ja leikkaa haluamallasi tavalla.
Säilytysohje
Pakasteessa- 18°C tai alle. Sulatuksen jälkeen tuote pitää käyttää 72 tunnin kuluessa ja säilytettävä jääkaapissa enintään +5°C. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.