Valmiiksi halkaistu Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Esipaistetut leivät on paistettu marmorikivellä arinauunissa.Lue lisää
Valmiiksi halkaistu Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Esipaistetut leivät on paistettu marmorikivellä arinauunissa. Valmiiksi halkaistu Scrocchiarella Sandwich paistetaan jäisenä ja täytetään paiston jälkeen joko suolaisilla tai makeilla täytteillä. Classica-taikinassa on käytetty ekstra-neitsytoliiviöljyä.
Ainesosaluettelo
0 VEHNÄjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 VEHNÄjauhosta, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300). Saattaa sisältää jäämiä SEESAMINSIEMENISTÄ, SOIJAPAVUISTA, SINAPISTA, MAIDOSTA ja KANANMUNISTA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Seesaminsiemenet, Soijapavut, Sinappi, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Suosittelemme paistamaan leipää 250-270°C:ssa n. 3-5 minuuttia suoraan pakkaselta tai sulatettuna ja täytä haluamasi täyteellä. Voidaan joko tarjoilla heti lämmityksen jälkeen tai säilyttää jääkaapissa, minkä jälkeen voileipä on suositeltavaa lämmittää uudelleen ennen tarjoilua.
Paista 250-270°C n. 3-5 min. Täytä ja leikkaa haluamallasi tavalla.
Säilytysohje
Pakasteessa- 18°C tai alle. Sulatuksen jälkeen tuote pitää käyttää 72 tunnin kuluessa ja säilytettävä jääkaapissa enintään +5°C. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.