Ciabatta sämpylä (40 g) on juureen leivottu rukiin ja kauran maustama, kypsä, pieni sämpylä. Suomessa leivottu ciabatta on yksittäispakattu ja sopii hyvin vaikkapa take-away-salaatin kaveriksi tai kotipalveluaterialle. Ciabatta sämpylä on runsaskuituinen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho Lue lisää
Ciabatta sämpylä (40 g) on juureen leivottu rukiin ja kauran maustama, kypsä, pieni sämpylä. Suomessa leivottu ciabatta on yksittäispakattu ja sopii hyvin vaikkapa take-away-salaatin kaveriksi tai kotipalveluaterialle. Ciabatta sämpylä on runsaskuituinen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, KAURA(-litiste, -kuitu), RUIS (-litiste, -rouhe), margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), sokeri, hiiva, suola, VEHNÄgluteeni, RUIShapantaikina (RUIS, vesi, hapankulttuuri) ja jauhonparanne E300. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja maitoa.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Kaura, Ruis
Saattaa sisältää: Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Sulata avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 1,5 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Sulatuksen jälkeen tuote säilyy huoneenlämmössä max 8 vrk (viileässä (+6 C) n. 12 vrk).
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.