Gluteeniton ja vegaaninen omenapiirakka. Murotaikinapohjan päällä on täytteenä runsaasti omenanpaloja sekä mausteena kanelia. Kakun pinnalla on mantelilastuja. Kakku on valmiiksi leikattu 14 palaan.
Ainesosaluettelo
Omena (68 %), sokeri, maissitärkkelys, kasvirasva (palmu), muunneltu Lue lisää
Gluteeniton ja vegaaninen omenapiirakka. Murotaikinapohjan päällä on täytteenä runsaasti omenanpaloja sekä mausteena kanelia. Kakun pinnalla on mantelilastuja. Kakku on valmiiksi leikattu 14 palaan.
Ainesosaluettelo
Omena (68 %), sokeri, maissitärkkelys, kasvirasva (palmu), muunneltu tärkkelys, kasviöljy (rypsi), glukoosi-fruktoosisiirappi, esihyytelöity riisijauho, sakeuttamisaineet (E410, E415, E412), MANTELI, nostatusaineet (E450, E500), happamuudensäätöaine (E330), suola, karamellisoitu sokeri, luonnolliset aromit, emulgointiaine (E471), mausteet (kaneli), hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaine (E332, E327). Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ, MAAPÄHKINÄSTÄ, SOIJASTA, MAIDOSTA JA KANANMUNISTA.
Allergeenit
Sisältää: Pähkinät , Mantelit
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Soijapavut, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Sulata koko kakku ilman pakkausta, huoneenlämmössä (21-22 °C) noin 9 h.
Sulata koko kakku jääkaapissa (6-7 °C) 14-16 tuntia, yksi pala n. 10 tuntia. Säilyvyys sulatuksen jälkeen viileässä 48 tuntia.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.