Mini Mustikka-skyrleivoksessa on tumman kakkupohjan päällä herkullista vanilja-skyr-moussea, jota raidoittaa maukas mustikkatäyte. Pinta on viimeistelty marmoroidulla mustikkakiilteellä, jokainen pala on kuin pieni taideteos. Levykakku on valmiiksi leikattu 24 annospalaan à noin 50 g (noin 5 x 5 cm).Lue lisää
Mini Mustikka-skyrleivoksessa on tumman kakkupohjan päällä herkullista vanilja-skyr-moussea, jota raidoittaa maukas mustikkatäyte. Pinta on viimeistelty marmoroidulla mustikkakiilteellä, jokainen pala on kuin pieni taideteos. Levykakku on valmiiksi leikattu 24 annospalaan à noin 50 g (noin 5 x 5 cm).
Ainesosaluettelo
KERMA (MAITO) (30%), sokeri, vesi, pehmeä JUUSTO vähärasvainen (MAITO) (12%), mustikat (7%), VEHNÄJAUHO, rypsiöljy, mustikkasose (3%), glukoosi-fruktoosisiirappi, KANANMUNA, dekstroosi, VEHNÄtärkkelys, gelatiini (lehmä), modifioitu tärkkelys, vähärasvainen kaakao, rasvaton MAITOjauhe, palmurasva, nostatusaineet (E450, E500), LAKTOOSI (MAITO), sakeuttamisaineet (E412), luontaiset aromit, emulgointiaineet (E322), happo (E330), herajauhe (MAITO), ruokasuola, happamuudensäätöaineet (E332, E331) , E300, E509), hyytelöimisaine (E440), glukoosisiirappi. Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Maito , Vehnä, Laktoosi
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Soijapavut, Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata jääkaapissa n. 6 h, yksittäiset palat 1/2 h. Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä + 2 vrk.
Poista pakastettu tuote pakkauksesta. Jääkaapissa (6-7 °C) koko kakkua noin 6 tuntia.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.