Gluteeniton ja laktoositon suklaaleivos. Gluteenittomien tummien kakkupohjakerrosten välissä on herkullinen laktoositon suklaamousse, moussea kakussa yhteensä 56 %. Päällimmäisenä kevyesti aaltoileva suklaamousse. Leivoslevy on valmiiksi paloiteltu 12 x 108 g.
Ainesosaluettelo
Laktoositon KERMA 42% (MAITO, laktaasi), sokeri, KANANMUNA, vesi, rapsiöljy, perunatärkkelys, vähärasvainen kaakao 4 %, glukoosi fruktoosisiirappi, esikypsennetty riisijauho, rypälesokeri, liivate (nauta), nostatusaineet (E450, E500, E341), muunneltu maissitärkkelys, emulgointiaine (E471), suola, aromit, munanvalkuaisjauhe. Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maapähkinä, Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 20h, yksittäiset leivokset n. 4 h.Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin. Säilyvyys sulatusvuorokausi + 2 vrk.
Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 20h, yksittäiset leivokset n. 4 h.Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin. Säilyvyys sulatusvuorokausi + 2 vrk.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.