Gluteeniton pizzapohja on GN 1/2-mitoitettu ja pakkauksessa on (3 pss x 5 kpl) x 260 g pohjaa. Suomessa leivottu esikypsennetty pizzapohja on monikäyttöinen: käytä piiraspohjana, voileipäkakkuun, kolmioleipiin, pikkusuolaisiin suupaloihin tai valmista pizzapohjasta focaccia.
Ainesosaluettelo
Vesi, Lue lisää
Gluteeniton pizzapohja on GN 1/2-mitoitettu ja pakkauksessa on (3 pss x 5 kpl) x 260 g pohjaa. Suomessa leivottu esikypsennetty pizzapohja on monikäyttöinen: käytä piiraspohjana, voileipäkakkuun, kolmioleipiin, pikkusuolaisiin suupaloihin tai valmista pizzapohjasta focaccia.
Ainesosaluettelo
Vesi, riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri,hapate (riisi), suola(1%), hiiva, sakeuttamisaine(E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine(E471), luontaiset aromit.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.
Valmista paistamalla esipaistettu pohja, täytettynä haluamilla tuotteilla. Sulatettu tuote säilyy sulatuksen jälkeen 2vrk huoneenlämmössä.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.