Päältä rapea ja sisältä makea pakastettu reilun kokoinen bataattilohko. Panerointi säilyttää rapeuden ja mehevyyden pitkään. Dippailuun, annoksien lisukkeeksi, tapaksiin, loaded fries-annoksiin.
Ainesosaluettelo
Bataatti, paneeraus (VEHNÄjauho, suola, rypsiöljy, hiiva, mauste (kurkuma), paprikauute, maissihiutaleet (maissi), pippuri, rypsiöljy, vesi).Lue lisää
Päältä rapea ja sisältä makea pakastettu reilun kokoinen bataattilohko. Panerointi säilyttää rapeuden ja mehevyyden pitkään. Dippailuun, annoksien lisukkeeksi, tapaksiin, loaded fries-annoksiin.
Ainesosaluettelo
Bataatti, paneeraus (VEHNÄjauho, suola, rypsiöljy, hiiva, mauste (kurkuma), paprikauute, maissihiutaleet (maissi), pippuri, rypsiöljy, vesi). taikina: (VEHNÄjauho, suola, muunnettu tärkkelys (VEHNÄ), maissi, riisijauho, sipuli, paprika, pippuri, chili, kuitu (herne), nostatusaine(E500), stabilointiaine(E450), paakkuuntumisenestoaine(E551)), rypsiöljy.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Herne
Käyttö-/valmistusohje
Rasvakeitin: Uppopaista bataattilohkoja 175 °C n. 4-5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kelluvat. Uuni: Paista uunin keskiosassa 180 °C n. 20 min kullanruskeiksi. Vinkki: Tee bataattilohkoista vielä rapeampia kääntämällä ne ympäri 10 minuutin kuluttua. Airfryer: Paista 180 °C lämpötilassa 200-300 g bataattilohkoja kerrallaan. Paista 10 min ja ravista kevyesti ja paista sitten vielä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Anna levätä 2 minuuttia ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.