Blueberry Cheesecake -kakussa on rapea ja hieman suolainen keksi-muropohja, jonka päällä on kermaisen täyteläinen mascarpone-tuorejuustotäyte (64 %). Päällimmäisenä on herkullista mustikkatäytettä ja mehukkaita pensasmustikoita kirkkaan kakkukiilteen alla. Juustotäyte valmistetaan aidosta tuorejuustosta.Lue lisää
Blueberry Cheesecake -kakussa on rapea ja hieman suolainen keksi-muropohja, jonka päällä on kermaisen täyteläinen mascarpone-tuorejuustotäyte (64 %). Päällimmäisenä on herkullista mustikkatäytettä ja mehukkaita pensasmustikoita kirkkaan kakkukiilteen alla. Juustotäyte valmistetaan aidosta tuorejuustosta. Kakku on valmiiksi leikattu 14, noin 136 gramman palaan.
Ainesosaluettelo
Täysrasvainen TUOREJUUSTO (28 %), sokeri, KERMA, MASCARPONEJUUSTO (9%), kokonainen KANANMUNA, pensasmustikat (6 %), VEHNÄJAUHO, mustikat (4 %), muunnetut tärkkelykset, palmurasva, glukoosisiirappi, VEHNÄTÄRKKELYS, ruokasuola, perunatärkkelys, rapsiöljy, luontaiset aromit, nostatusaineet (E450, E500), makea herajauhe (MAITO), hyytelöimisaine (E440), happo (E330), emulgointiaine (E471), kosteudensäilyttäjä (E420), happamuudensäätöaineet (E509, E331, E332, E300), dekstroosi. Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Maito , Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Laktoosi
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Pähkinät , Soijapavut, Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Pekaanipähkinä, Saksanpähkinä, Macadamia-pähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 10-12 tuntia. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21-22°C) noin 6-8 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa! Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen!
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.