Suomessa valmistettu vegaaninen ja laktoositon valkoinen berliininmunkki herkullisella vadelmahillolla. Yhden munkin mitat 90 x 90 x 40 mm.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sokeri, kasvirasva ja -öljy (rypsi, palmu, rapsi), vesi, vadelmahillo (sokeri, vadelma, vesi, muunnettu maissitärkkelys, Lue lisää
Suomessa valmistettu vegaaninen ja laktoositon valkoinen berliininmunkki herkullisella vadelmahillolla. Yhden munkin mitat 90 x 90 x 40 mm.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sokeri, kasvirasva ja -öljy (rypsi, palmu, rapsi), vesi, vadelmahillo (sokeri, vadelma, vesi, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine (E440), happamuuden-säätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E211), väri (E163)), hiiva, tärkkelyssiirappi (maissi), suola, VEHNÄGLUTEENI, emulgointi-aine (E471, E472e, E481), happamuudensäätöaineet (E170, E341), desktroosi, jauhonparanne E300, mallastettu OHRAjauho. Saattaa sisältää jäämiä MAIDOSTA ja MUNISTA.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra
Saattaa sisältää: Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Kypsä pakaste. Sulata ja tarjoile. Sulata munkki laatikosta pois otettuna huoneenlämmössä n. 1-2 tunnin ajan.
Sulata ja tarjoile. Älä pakasta sulanutta tuotetta uudestaan.
Säilytysohje
Kypsä pakaste, säilytys -18 °C.