Korkea porkkanakakku, jonka välissä ja päällä on saksanpähkinöitä sekä tuorejuustoa. Kakku on leikattu valmiiksi 14 palaan, joten on kätevää ja helppoa laittaa tarjolle kokonaisena tai paloina.
Ainesosaluettelo
tuorejuusto (KERMA, suola, stabilointiaineet (E412, E410), hapate), Lue lisää
Korkea porkkanakakku, jonka välissä ja päällä on saksanpähkinöitä sekä tuorejuustoa. Kakku on leikattu valmiiksi 14 palaan, joten on kätevää ja helppoa laittaa tarjolle kokonaisena tai paloina.
Ainesosaluettelo
tuorejuusto (KERMA, suola, stabilointiaineet (E412, E410), hapate), 15 % porkkana, VEHNÄJAUHO, ruokosokeri, rypsiöljy, KANAMUNAT, 6,4 % SAKSANPÄHKINÄT, VOI, sokeri, inverttisokeri hunajalla (inverttisokeri, vesi, 5 % hunaja, happamuudensäätelyaine (E330, E500ii)), leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), VEHNÄjauho, auringonkukkaöljy), nostatusaine (E500), kaneli, suola. Saattaa sisältää jäämiä maapähkinöistä ja seesaminsiemenistä.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Pähkinät , Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Laktoosi, Saksanpähkinä
Saattaa sisältää: Seesaminsiemenet, Maapähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Ota kakku pois pakkauksesta ja sulata jäistä kakkua kylmiössä n. 24 tunnin ajan
Käyttöohje: Ota kakku pois pakkauksesta ja sulata jäistä kakkua kylmiössä n. 24 tunnin ajan.Sulata tuote jääkaapissa/korkeintaan +8 asteessa 24h (ei saa sulattaa mikroaaltouunissa). Säilyvyys: Pakastettuna - 12 kk, sulatettuna 2 päivää.
Säilytysohje
Säilytys: Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18°C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.