Rama Professional Kuohu 30% on laktoositon vaihtoehto meijerikermalle. Vaahdotettaessa siitä saa 50% enemmän vaahtoa verrattuna perinteiseen meijerikermaan. Sopii sekä lämpimiin että kylmiin ruokiin ja se kestää hyvin myös hapokkaita ainesosia. Laktoosition.
Ainesosaluettelo
KIRNUMAITO, vesi, laktoositon rasvaton MAITO, kokonaan kovetettu palmuöljy#, kookosöljy, muunnettu tärkkelys, emulgointiaineet (rasvahappojen sakkaroosiesterit(kasvirasvapohjainen), rasvahappojen mono- ja diglyseridit(kasvirasvapohjainen), SOIJALESITIINI), stabilointiaineet (guarkumi,johanneksenleipäpuujauhe), laktaasientsyymi, aromi. Sisältää RSPO-sertifioitua segregoitua palmuöljyä (4-1117-19-100-00)
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Käytä kuten kuohukermaa. Avattu pakkaus kestää n. 3 päivää.
Säilytysohje
Säilytys: +4 - + 8 °C