Puljonki® Signature Vasikkaliemi soveltuu haudutettaviin ja kokoon keitettäviin ruokin sekä vaaleisiin kastikkeisiin, joihin ei haluta suurta kollageenipitoisuutta. Miedonmakuinen vasikanliemi toimii erinomaisena pohjana vasikkaa ala' marengon tai vasikkaviillokin kaltaisissa klassikoissa. Lisäksi vasikanlientä voi käyttää keitinliemenä esimerkiksi keitettäessä lihaa leikkeleeksi.Lue lisää
Puljonki® Signature Vasikkaliemi soveltuu haudutettaviin ja kokoon keitettäviin ruokin sekä vaaleisiin kastikkeisiin, joihin ei haluta suurta kollageenipitoisuutta. Miedonmakuinen vasikanliemi toimii erinomaisena pohjana vasikkaa ala' marengon tai vasikkaviillokin kaltaisissa klassikoissa. Lisäksi vasikanlientä voi käyttää keitinliemenä esimerkiksi keitettäessä lihaa leikkeleeksi. Anna lihan jäähtyä liemessä, jotta maku imeytyy siihen. Yhteen litraan Puljonki® Signature Vasikkaliemi on käytetty 0,6 kg vasikanluita.
Ainesosaluettelo
Vesi, vasikanluut, sipuli, porkkana, purjosipuli, palsternakka, valkoviinietikka, yrtit (persilja, timjami, lipstikka, laakerinlehti), suola, mausteet (valkopippuri, mustapippuri, mausteneilikka). Yhteen litraan lientä on käytetty 0,6 kg vasikanluita.
Käyttö-/valmistusohje
Käyttövalmis
Säilytysohje
Säilytys: Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna +5 °C, 3 päivää.