Puljonki® Signature Lihaliemi soveltuu haudutettaviin ja kokoon keitettäviin ruokin sekä tummiin kastikkeisiin, joihin ei haluta suurta kollageenipitoisuutta. Täyteläinen lihaliemi toimii erinomaisena pohjana lihakeitolle, ramen-keitolle, gulassille tai stroganoffille. Lisäksi lihalientä voi käyttää keitinliemenä esimerkiksi keitettäessä lihaa leikkeleeksi.Lue lisää
Puljonki® Signature Lihaliemi soveltuu haudutettaviin ja kokoon keitettäviin ruokin sekä tummiin kastikkeisiin, joihin ei haluta suurta kollageenipitoisuutta. Täyteläinen lihaliemi toimii erinomaisena pohjana lihakeitolle, ramen-keitolle, gulassille tai stroganoffille. Lisäksi lihalientä voi käyttää keitinliemenä esimerkiksi keitettäessä lihaa leikkeleeksi. Anna lihan jäähtyä liemessä, jotta maku imeytyy siihen. Yhteen litraan Puljonki® Signature Lihaliemi on käytetty 0,9 kg naudanluita.
Ainesosaluettelo
Naudanluut, vesi, porkkana, sipuli, palsternakka, suola, yrtit (persilja, timjami, laakerinlehti), mustapippuri. Yhteen litraan lientä on käytetty 0,9 kg naudanluita.
Käyttö-/valmistusohje
Käyttövalmis
Säilytysohje
Säilytys: Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna +5 °C, 3 päivää.