Herneproteiinista valmistettu kasvipohjainen makkara.
Ainesosaluettelo
Vesi, rapsiöljy, herneproteiini, stabilointiaine (karrageeni, metyyliselluloosa, konjac-glukomannaani), maissitärkkelys, suola, paprika, valkopippuri, inkivääri, sipuli, kasvisliemi, sitruunakuitu, dekstroosi, aromi, hiivauute, happamuudensäätöaine (omenahappo), sokeri.Lue lisää
Herneproteiinista valmistettu kasvipohjainen makkara.
Ainesosaluettelo
Vesi, rapsiöljy, herneproteiini, stabilointiaine (karrageeni, metyyliselluloosa, konjac-glukomannaani), maissitärkkelys, suola, paprika, valkopippuri, inkivääri, sipuli, kasvisliemi, sitruunakuitu, dekstroosi, aromi, hiivauute, happamuudensäätöaine (omenahappo), sokeri.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata makkarat yön yli jääkaapissa ennen käyttöä ja kypsentämistä. Makkaran voi kypsentää paistamalla pannulla rapsiöljyssä noin 5 minuutin ajan tai hod dog -grillissä maksimissaan 2 tuntia (testattu 150 °C). Älä lämmitä uudestaan jäähtymisen jälkeen.
Sulata makkarat yön yli jääkaapissa ennen käyttöä ja kypsentämistä. Makkaran voi kypsentää paistamalla pannulla rapsiöljyssä noin 5 minuutin ajan tai hod dog -grillissä maksimissaan 2 tuntia (testattu 150 °C). Älä lämmitä uudestaan jäähtymisen jälkeen.
Säilytysohje
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Käytä 10 päivän kuluessa sulattamisesta. Pakattu suojakaasuun.