Tulinen ja niin herkullinen chorizo tyyppinen vegaaninen ohut makkara. Valmistettu herneproteiinista. Gluteeniton ja soijaton.
Ainesosaluettelo
Vesi, rapsiöljy, herneproteiini (10,6%), tärkkelys (herne- ja perunatärkkelys), sakeuttamisaine (metyyliselluloosa, käsitelty Eucheuma-levä, Lue lisää
Tulinen ja niin herkullinen chorizo tyyppinen vegaaninen ohut makkara. Valmistettu herneproteiinista. Gluteeniton ja soijaton.
Ainesosaluettelo
Vesi, rapsiöljy, herneproteiini (10,6%), tärkkelys (herne- ja perunatärkkelys), sakeuttamisaine (metyyliselluloosa, käsitelty Eucheuma-levä, konjac-glukomannaani), mustapippuri, chili, valkosipuli, paprika, valkopippuri, cayennepippuri, oregano, kumina, maustepippuri, sitruunakuitu, suola, happamuudensäätöaine (viinihappo), rypälesokeri, aromi, stabilointiaine (E450), sokeri.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata makkarat yön yli jääkaapissa ennen käyttöä ja kypsentämistä. Makkaran voi kypsentää paistamalla pannulla rapsiöljyssä noin 5 minuutin ajan tai hod dog -grillissä maksimissaan 2 tuntia (testattu 150 °C). Älä lämmitä uudestaan jäähtymisen jälkeen.
Sulata makkarat yön yli jääkaapissa ennen käyttöä ja kypsentämistä. Makkaran voi kypsentää paistamalla pannulla rapsiöljyssä noin 5 minuutin ajan tai hod dog -grillissä maksimissaan 2 tuntia (testattu 150 °C). Älä lämmitä uudestaan jäähtymisen jälkeen.
Säilytysohje
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Käytä 10 päivän kuluessa sulattamisesta.