Bratwurst tyyppinen vegaaninen ohut makkara. Valmistettu herneproteiinista. Gluteeniton ja soijaton.
Ainesosaluettelo
Vesi, rapsiöljy, herneproteiini (10,5 %), tärkkelys, suola, sakeuttamisaine (metyyliselluloosa, käsitelty Eucheuma-levä, konjac-glukomannaani), valkopippuri, kumina, muskottipähkinä, valkosipuli, inkivääri, korianteri, timjami, sitruunakuitu, dekstroosi, aromi.Lue lisää
Bratwurst tyyppinen vegaaninen ohut makkara. Valmistettu herneproteiinista. Gluteeniton ja soijaton.
Ainesosaluettelo
Vesi, rapsiöljy, herneproteiini (10,5 %), tärkkelys, suola, sakeuttamisaine (metyyliselluloosa, käsitelty Eucheuma-levä, konjac-glukomannaani), valkopippuri, kumina, muskottipähkinä, valkosipuli, inkivääri, korianteri, timjami, sitruunakuitu, dekstroosi, aromi.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata makkarat yön yli jääkaapissa ennen käyttöä ja kypsentämistä. Makkaran voi kypsentää paistamalla pannulla rapsiöljyssä noin 5 minuutin ajan tai hod dog -grillissä maksimissaan 2 tuntia (testattu 150 °C). Älä lämmitä uudestaan jäähtymisen jälkeen.
Sulata makkarat yön yli jääkaapissa ennen käyttöä ja kypsentämistä. Makkaran voi kypsentää paistamalla pannulla rapsiöljyssä noin 5 minuutin ajan tai hod dog -grillissä maksimissaan 2 tuntia (testattu 150 °C). Älä lämmitä uudestaan jäähtymisen jälkeen.
Säilytysohje
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Käytä 10 päivän kuluessa sulattamisesta.